Gå til innholdet
discount-badge Created with Sketch.

Behov for å bytte ut Norcool-produkt?

Dessverre varer verken kjølerom eller aggregater for evig. Dersom du har benyttet deg av Norcool-produkter kan du enkelt bytte til Thermocold uten å måtte gjøre endringer før du tar produktet i bruk.

Overgangen fra Norcool til Thermocold kjølesystemer tilbyr en smidig og ukomplisert prosess som lar deg oppgradere uten behov for endringer. Dette byttet gir deg muligheten til å dra nytte av de nyeste teknologiske fremskrittene uten å forstyrre din eksisterende installasjon og drift.

Hvilke fordeler har Thermocold?

Thermocold-systemer er utviklet med tanke på kompatibilitet med allerede eksisterende infrastruktur. Dette betyr at du ikke trenger å endre eller tilpasse dine nåværende installasjoner. Utformingen er intuitiv og tilpasset en jevn integrering. I praksis betyr dette et helt uproblematisk bytte fra Norcool til Thermocold.

Thermocold-systemer er konstruert med fokus på langvarig drift og enkel vedlikehold. Dette reduserer behovet for hyppige justeringer eller reparasjoner, noe som sparer tid og ressurser. Vi sørger for at du ikke merker noen forskjell fra overgangen fra Norcool.

Alt du trenger av kjøleprodukter

Hos oss i Weblet.no finner du et bredt utvalg av kjøleprodukter enten det er vinskap, kjøleaggregat eller utstyr til bygging av kjølerom. Produktene er fri for miljøfarlige gasser og det er ikke behov for etterfylling av gass. Noen av produktene produseres i Norge og andre har produksjon i EU eller Asia.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med overgangen fra Norcool til Thermocold? Du kan trygt ta kontakt med oss for å komme i kontakt med en ekspert!

Vårt sentralbord telefon: 4000 4768 har følgende åpningstider. Mandag-Fredag 08.00-18.00 Lørdag-Søndag 12.00-18.00

Adresse
Leif Weldingsvei 16, 3208 Sandefjord
Telefon
40004768
E-postadresse
kundesenter@weblet.no
Foretaksregisteret
920941125
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business