Kjølerom

Det kreves gode kjølerom for å opprettholde korrekt temperatur og fuktighetsnivå for å bevare holdbarheten på produktenes kvalitet. Hos oss i Weblet.no finner du kjølerom designet for optimal isolasjon, temperaturkontroll og effektiv bruk av plass.

De fleste som har hatt kjølerom eller kjølehjørne går ikke tilbake til vanlig kjøleskap.

Våre kjølerom er utstyrt med avanserte kjøleaggregater, kontrollsystemer og tilbehør som gir stor lagringsplass gir god oversikt over matvarene og hurtig nedkjøling gjør at matsvinnet går ned.

Det sparer miljøet og ikke minst matbudsjettet.

I vårt sortiment finner du et utvalg standardrom som kan integreres eller stå fritt. 

Kjølerommene leveres komplett med alt du trenger og kan taes i bruk så fort du er ferdig med monteringen.

 Vi har laget to standarrom som er optimalisert for oppbevaring av viltkjøtt.

 

Kjølerom anbefalt av næringsmiddeltilsynet

Kjølerommene våre produseres i Norge og er bygget opp av prefabrikkerte kjøleromselementer, som har ekstrem god isoleringsverdi. Vegger, gulv og tak i rommet er av stål med en utførelse ved navn Food Safe. Food Safe tåler høy slitasje over lang tid, og er anbefalt av næringsmiddeltilsynet. Elementene i kjølerommene er bakteriehemmende og svært enkle å holde rene.

Vi er anerkjent i markedet for solide og robuste løsninger. Vi jobber kontinuerlig etter å tilegne oss innovative produkter som følger teknologien og behovene som finnes for kontrollert og optimal kjølelagring.

Ønsker du veiledning før du tar det avgjørende valget? Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt helt uforpliktende for mer informasjon.