Levering

Varer som er på lager sender innen 24 timer fra vi har mottatt din bestilling. Tar det lenger tid enn dette vil vi informere umiddelbart.

Forsendelser pr post

Opptil 35 kg og maks lengde på 220cm sender vi per post. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. Hvis du legger inn mobilnummeret ditt på ordren,  vil hentelappen hos posten bli sendt itl deg på SMS.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss og vi må dessverre fakturere for fraktkostnadene hvis ikke annet er skriftelig avtalt.

Forsendelser over 35 kg.

Vi bruker i hovedsak Schenker eller egne budbiler til større forsendelser. Er det forsendelse til privat person vil transportøren ringe eller sende SMS for å avtale leveringstidspunkt for å sikre at det er noen til å ta imot varen når de kommer. Så snart vi har mottatt kode for forsendelsen, sender vi denne slik at våre kunder kan følge forsendelsen online.

Betaling

Oppkrav
Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet. Dette gebyret er på kr 69.
 
Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .