Om oss

Velkommen til nettbutikk Weblet.no. Denne nettsiden er fokusert på kjøleprodukter, der man ikke trenger montører, rørleggere etc, for å benytte/installere disse produktene.
Vi har også laget flere monteringsvideoer, slik at man kan se hvor enkelt det er å for eksempel bytte kjøleaggregat selv.

Vi har jobbet med våre leverandører i over 10 år og er trygge på deres kvalitet, garantier og ikke minst landsdekkende serviceapparat.

Før vi flyttet alle våre kjøleprodukter til Weblet.no, ble disse solgt via vår andre nettside, Norlet.no.

Hos oss får du et bredt utvalg av kjøleprodukter enten det er vinskap, kjøleaggregat eller utstyr til bygging av kjølerom. Produktene er fri for miljøfarlige gasser og det er ikke behov for etterfylling av gass. Noen av produktene produseres i Norge og andre har produksjon i EU eller Asia.

Weblet.no ønsker å være best på pris, kvalitet og levering.
Vi har utvidede åpningstider på telefon og det skal være lett å komme i kontakt med oss.

Vårt sentralbord telefon: 4000 4768 har følgende åpningstider.

Mandag-Fredag 08.00-18.00
Lørdag-Søndag 12.00-18.00

Send oss gjerne mail på kundesenter@weblet.no

Vi ønsker gjerne din tilbakemelding på hvordan du opplevde din handel hos oss, så vi sender ut et evalueringsskjema i etterkant av handelen gjennom Trustpilot. Vi blir veldig glad om du vil ta deg tid til å evaluere oss. Vi forsøker å gi alle våre kunder en god opplevelse av en handel med oss, og skulle det skje att noe skjer underveis – så gjør vi det vi kan for å rette opp i det.

Velkommen til en god handel hos oss i Weblet.no