Gå til innholdet
discount-badge Created with Sketch.

Elegante og smarte vinskap - Innebygd og integrert

Oppbevaring av vin betraktes som en kunst i seg selv, men foruten gode vinskap ville enhver ekspert være sjanseløs. For å bevare vinens aroma, smak og kvalitet kreves det riktig temperatur og fuktighet.

Hos oss i Weblet.no finner du et rikelig utvalg av vinskap i ulike størrelser, kapasiteter og design, beregnet for både entusiaster og profesjonelle - Vårt sortiment inkluderer alt fra kompakte vinskap for hjemmebruk til større vinskap for restaurant- og vinkjellere. 

Uavhengig om du har en liten samling av favorittviner eller en omfattende vinsamling, har vi det rette vinskapet for deg.

Kvalitet og design

For vinentusiaster handler det ofte om et helhetlig inntrykk av vinen. Stil og presentasjon er to viktige nøkkelord for vellykkede smaker. I vårt sortiment finner du vinskap som garantert vil passe utmerket til din stil og interiør. Vi har en løsning for både deg som ønsker et moderne og minimalistisk vinskap, eller noe klassisk og elegant.

Ved siden av godt design er våre vinskap utviklet av anerkjente produsenter med tilsvarende filosofi som oss i Weblet.no. For deg som kunde betyr dette kvalitet i alle ledd.

Integrert vinskap under benk eller i høyskap

I vårt sortiment finner du også vinskap som praktisk og elegant kan integreres under benk eller i høyskap. Våre vinskap består av standard dimensjoner, noe som gjør at vi kan skreddersy våre løsninger etter dine behov. 

Dersom du ønsker inspirasjon eller veiledning i forbindelse med vinskap ønsker vi deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Weblet.no! Her kommer du i kontakt med spesialister, og som bare ved hjelp av noen enkle stikkord, kan veilede deg til den rette løsningen! 

 

Adresse
Leif Weldingsvei 16, 3208 Sandefjord
Telefon
40004768
E-postadresse
kundesenter@weblet.no
Foretaksregisteret
920941125
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business