Gå til innholdet
discount-badge Created with Sketch.

Vinkjøler - rett temperatur til enhver tid

Temperatur har mye å si for å kunne nyte vinens aroma, smak og karakter. Samtidig er både stil og presentasjon viktig for selve opplevelsen. 

Hos oss i Weblet.no finner du et rikelig utvalg av moderne, klassiske og elegante vinkjølere. I vårt sortiment finner du vinkjølere som passer like godt for privatboliger som for restauranter, vinkjellere og barer. 

Våre vinkjølere er utstyrt med avansert temperaturkontroll og presisjonsteknologi for å sikre at vinen oppbevares ved optimal temperatur for maksimal smaksopplevelse.

Uansett om du er en vinelsker som ønsker å nyte vinen din i perfekt temperatur, eller en profesjonell som trenger en pålitelig vinkjøler for din virksomhet, finner du den perfekte vinkjøleren i vår nettbutikk! 

Integrert vinkjøler i høyskap eller under benk

For deg som ønsker noe ekstra elegant, kan vi anbefale våre vinkjølere som kan integreres i høyskap eller under benk. Hvorfor ikke servere dine gjester perfekt temperert vin på 1-2-3? Eller belønne deg selv med elegant servering av et velfortjent glass med en ekstra god vin?

Vinkjøler av ypperste kvalitet

I vårt sortiment finner du vinkjølere fra anerkjente produsenter, og som har tilsvarende ønske som oss selv om å tilby topp kvalitet. På den måten kan man forsikre deg som kunde at våre produkter holder nivået, både på design og funksjonalitet. Vi er det naturlige valget for deg som ønsker det lille ekstra.

Ønsker du mer informasjon om våre vinkjølere eller hvordan vi kan skape en kreativ og elegant løsning som passer utmerket med interiøret og stilen din? 

Ring oss på telefon: 4000 4768 eller send oss e-post til: kundesenter@weblet.no for å komme i kontakt med spesialist - Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte kunder! 

 

Adresse
Leif Weldingsvei 16, 3208 Sandefjord
Telefon
40004768
E-postadresse
kundesenter@weblet.no
Foretaksregisteret
920941125
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business